Colofon

Teksten
Copyright © 2011 Keunstwurk. Alle rechten voorbehouden.

Website en ontwikkeling
Ontwerp door BW H ontwerpers, technische realisatie door Cinnamon interactive.

Disclaimer

De inhoud van deze website en de inhoud van alle andere uitingen van Keunstwurk zijn samengesteld met de grootste zorgvuldigheid. Keunstwurk houdt zich niet aansprakelijk voor eventuele voorkomende fouten of onjuistheden en evenmin voor de gevolgen van het gebruik van deze informatie.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor pagina's en/of inhoud van externe organisaties waarnaar verwezen wordt. Heeft u vragen of opmerkingen over de inhoud van deze website, stuur dan een e-mail naar info@keunstwurk.nl

VERANTWOORDING WEBSITE KUNST IN DE OPENBARE RUIMTE IN FRYSLAN (KORF)

De volgende kunstwerken/monumenten zijn te vinden op de website:

  • Alle bij ons bekende permanente kunstwerken / monumenten in de openbare voor iedereen toegankelijke ruimte of kunstwerken / monumenten die vanaf de openbare weg zichtbaar zijn.
  • Voor kunstwerken die in binnenruimtes staan geldt dat die ruimte openbaar en door een ieder vrij toegankelijk moet zijn. Dus wel in openbare bibliotheken, ontvangsthallen van gemeentehuizen en stadskantoren, maar niet in kerken en scholen. Kunstwerken die rondom scholen en kerken staan of kunstwerken die aan de buitenmuren bevestigd zijn worden wel vermeld.
  • Kunstwerken die staan op particulier grondgebied moeten zichtbaar zijn vanaf de openbare weg.
  • Oorlog- of verzetsmonumenten zijn alleen terug te vinden als er een kunstenaar of vormgever bij betrokken is. 
    Tijdelijke en dus niet permanente kunstwerken zoals bijv. graffiti zijn niet te vinden op de website.